söndag 10 februari 2019

Join the movementAmbassadör  Join the movement  |  Community


Join the movement
Tillsammans sätter vi Kungliga Djurgården på kartan! 

Vi har dragit igång en omfattande kampanj där vi nu söker personer till vårt Ambassadörsnätverk.
Om Kungliga Djurgården ligger dig varmt om hjärtat kan du vara med i en gemenskap där vi tillsammans jobbar mot samma mål,
dvs att sätta Kungliga Djurgården på kartan!
Vi söker dig som älskar att spendera din lediga tid på Kungliga Djurgården, samt tycker om att ta intressanta bilder och videos som du postar på sociala medier.

Join the movement!
@kungligadjurgarden
#kungligadjurgården
#kungligadjurgarden


Uppdraget: @kungligadjurgarden
Posta intressanta bilder från Kungliga Djurgården. I dina bilder taggar du oss med @kungligadjurgarden och gärna några av dina vänner som du vet älskar Kungliga Djurgården. Kanske kommer dina bilder inspirera andra att också bli aktiva. Sprid gärna ordet om vårt community!
Hashtagga bilderna med: #kungligadjurgården #kungligadjurgarden
Om vi märker att du ofta tar bilder, och sticker ut från mängden med bra material, kan det hända att vi kontaktar dig med erbjudande om att bli Ambassadör.

Mobilisering av AmbassadörerInför speciella events kommer vi kalla in ett antal Ambassadörer för att ta bilder/videos, och skriva reviews.

Exempel:
Jonas Andersson - Kungliga Djurgården Ambassadör
Instagram: @jonasanderssonwhp

Kungliga Djurgården Ambassadör


Läs även:Bli Ambassadör för Kungliga Djurgården!
Vill du vara del i en passionerad gemenskap och dela med dig av dina bästa bilder och videos till dina följare i sociala medier?
Då kan du bli Ambassadör för Kungliga Djurgården!
Just nu letar vi efter färgstarka och intressanta personer som vill vara en del av Kungliga Djurgårdens ambassadörsnätverk. Läs mer ►
kungligadjurgarden.com/ambassador


#kungligadjurgården #kungligadjurgarden #royaldjurgården #royaldjurgarden #djurgården #djurgarden #östermalm #ostermalm #stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar